Instagram feed

+ 01145928421

Vinyl

Toelichting

Vinyl is terug! Vinyl is door zijn geweldige duurzaamheid en fantastische nieuwe designs snel één van de meest hippe vloerproducten aan het worden. Vinyl is daarom naast praktisch ook erg stijlvol.

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis.

Als u een vinyl gaat leggen, zult u allereerst de dekvloer in de juiste staat moeten krijgen om er vervolgens uw nieuwe vinyl op te leggen. Voor het beste resultaat moet de dekvloer glad en gelijk zijn, gaten of deuken moeten opgevuld worden en de dekvloer moet zo goed mogelijk vlek-, vuil- en vochtvrij zijn. Voor het beste resultaat zou de dekvloer ligt geëgaliseerd moeten worden.

De merken vinyl die wij leveren zijn:

  • Lifestyle
  • Interfloor
  • Forbo

Category:

Date: