Instagram feed

+ 01145928421

Rolgordijnen

HomeRaamdecoratieRolgordijnen

Toelichting

Met rolgordijnen kiest u voor een praktische en duurzame oplossing om de lichtinval te regelen.  Rolgordijnen  zijn er van verduisterend tot transparant,  in iedere gewenste tint en dessin. Met de optimale combinatie tussen het temperen van licht en transparantie. Ze zorgen voor sfeervolle zonwering die naar wens voldoende licht door kan laten.  Ze kunnen ook warmtewerend zijn en dat creëert vooral in de zomer  aangenamer klimaat. Ook op kantoren is dit een ideale oplossing. Rolgordijnen kunnen volledig geïntegreerd worden. Zo geven ze een strakke uitstraling in een moderne woonkamer.

Er zijn een aantal systemen om de rolgordijnen te bevestigen. Op rolcassettes, met raamprofielen en met handmatige of automatische bediening. Tevens zijn er rolgordijnen te verkrijgen op span voor schuine en naar binnen kiepende ramen.

U kunt tegenwoordig uw rolgordijnen met allerlei mogelijkheden verfraaien. Zo kunt u aan de onderkant zeilringen laten inslaan of een opengewerkte roede plaatsen voor een extra decoratieve uitstraling. Verder zijn er tal van mogelijkheden met diverse schulpranden toe te passen.

Category:

Date: