Instagram feed

+ 01145928421

Marmoleum

HomeVloerenMarmoleum

Toelichting

Een linoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, jute, houtmeel, kalksteen en natuurlijke kleurstoffen. Linoleum wordt ook vaak marmoleum genoemd. Linoleum is de productnaam en marmoleum is de collectienaam. Kiest u voor een linoleum vloer, dan kiest u dus ook voor een duurzame vloer met een krachtige uitstraling.

Een goede ondervloer is bij een linoleum vloer zeer belangrijk. Deze dient in perfecte conditie te zijn voor het mooiste eindresultaat. Daarom adviseren wij altijd om de dekvloer eerst te egaliseren alvorens een marmoleum vloer te plaatsen.

Een marmoleum vloer is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een mooie, decoratieve uitstraling. Marmoleum vloeren zijn hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud en in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wij kunnen vloeren leveren met een vochtisolatiesysteem, waardoor ze vochtbestendig zijn. Een geluidsisolerende of zwevende vloer behoort ook tot onze mogelijkheden.

Toepassingen van linoleum vloeren

Een linoleum vloer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In de kamer, hal, of als kantoorvloer. Ook voor zorginstelling zijn ze uiterst geschikt. Hiervoor zijn diverse soorten linoleum vloeren verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Tevens leveren wij de linoleum vloer in speciale decoratieve uitvoeringen en wij kunnen vloeren leveren met uw logo, door middel van een Aquajet techniek.

voordelen marmoleum-vloer:

  • Slijtvast
  • natuurlijk product zonder verende eigenschappen
  • na gebruik volledig (biologisch) afbreekbaar
  • geschikt voor vloerverwarming

De merken die wij leveren zijn:

  • Forbo
  • Amstrong

 

Category:

Date: