Instagram feed

+ 01145928421

Over ons

Een huis is er om in te wonen. Het gaat dus niet alleen om het uiterlijk. Het gevoel is net zo belangrijk.

Wie zijn wij

Mijn naam is Elise Huijsman,

Ik ben alweer 14 jaar de trotse eigenaresse van Het Binnen Huys Woning- en Projectinrichting in Hellevoetsluis. Een bedrijf wat ik vanaf de grond heb opgebouwd tot de zaak wat het nu is.

Waarom is Het Binnen Huys anders dan een andere Woon- of Projectinrichter?

Het Binnen Huys levert namelijk een totaal concept aan de klant. Dat wil zeggen:  dat mijn bedrijf al het werk uit handen kan nemen en de regie kan over nemen indien gewenst. Met andere woorden het Binnen Huys Kan het  project van het begin tot het einde begeleiden.

Stel: U wilt een volledige verbouwing van uw woonkamer. U wilt een nieuwe vloer, er moet een muurtje weggebroken worden, u wilt nieuwe raambekleding en ook alles in een nieuwe frisse kleur. Het Binnen Huys Woning- en Projectinrichting kan dit allemaal voor u regelen. Ik stem alles voor u af zodat u zelf geen afspraken met diverse partijen behoeft te maken.

Door mijn jaren lange ervaring kan ik alle schakels met elkaar verbinden en kan ik alles onder één noemer leveren en wel tegen scherpe prijzen. Ik kan u dus heel veel stress uithanden nemen.

Naast het verkopen van vloeren (laminaat, pvc, tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, kurk en hout), raambekleding (gordijnen, plissé & duettes, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, lamellen, duo rolgordijnen en gewone rolgordijnen), behang en schilderwerk aan particulieren, bedrijven en zorginstellingen, levert Het Binnen Huys ook meubilair.

Daarnaast heb ik ook de  kennis en de ervaring  voor het inrichten van een restaurant, bedrijfspand of een seniorenflat met een gemeenschappelijke ruimte. Geef mij de uitdaging en ik zal jullie verrassen. Mijn motto is: Niets is te gek. Verder is mijn handelskracht het gezicht van het bedrijf te zijn met korte lijnen te werken waarbij je mij of mijn assistent  als aanspreekpunt hebt.

Ook voor een kleur- of Stylingadvies voor uw woning bent u bij Het Binnen Huys aan het juiste adres. Een Kleur- of Stylingadvies is er al vanaf 75 euro. Hiervoor kom ik bij u thuis en bekijken we samen wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan maak ik voor u een beknopt advies waarmee u zelf aan de slag kunt. Uiteraard zijn de Kleur- en Stylingadviezen uit te breiden tot een volledig interieurontwerp met moodboard, materiaaladvies en indelingsadvies.

Bovenstaande geldt eveneens voor bedrijven.  Het Binnen Huys heeft door de jaren heen veel ervaring op gedaan in de Zorgsector en heeft tal van Verzorgingshuizen gerestyled, daarnaast ook vanaf de nieuwbouw mee gedacht over de nieuwe vloeren, raambekleding en inrichting.

Elise Huijsman

Eigenaar