Instagram feed

+ 01145928421

PVC Vloeren

HomeVloerenPVC Vloeren

Toelichting

De nieuwe generatie PVC vloeren zijn uiterst veelzijdig maar voornamelijk heel mooi. Je hebt PVC stroken, PVC tegels en PVC visgraat stroken in verschillende afmetingen. Naast plak PVC voeren een aantal merken Click PVC.  Bij een plakvariant is de warmteoverdracht van een vloerverwarming direct, wat zorgt voor een optimale warmte regulatie. Een click variant heeft als groot voordeel dat de vloer zwevend kan worden gelegd, dit zorgt ervoor dat de vloer verhuisbaar is. De PVC vloeren die wij leveren zijn van hoge kwaliteit, hebben een laag loopgeluid en zijn daarnaast waterafstotend. Je hebt dus de voordelen van een vinyl en laminaatvloer in één.

PVC vloeren zijn ongelofelijk eenvoudig in topconditie te houden, waardoor u een vloer krijgt die jarenlang meegaat, zonder ingewikkelde onderhoudsbeurten. Het enige dat nodig is om uw PVC vloer op de juiste manier te onderhouden is een regelmatige schoonmaakbeurt met de stofzuiger, een vochtige dweil en passende huishoudelijke schoonmaakproducten. Wij hebben voor de PVC vloer diverse onderhoudsmiddelen om de vloer in topconditie te houden.  Vilten vloerbeschermers onder uw meubels zoals onder stoel- en tafelpoten helpen om uw PVC vloer een langere tijd mee te laten gaan.  Een goede schoonloopmat is wel belangrijk toe te passen en kunnen voorkomen dat vuil en zand uw huis binnen komen. U kunt het vuil dat uw huis binnenkomt met 70% verminderen door gebruik te maken van zowel binnen als buiten matten.

Het gebruik van PVC vloeren is al jarenlang aan een opmars bezig.  Begrijpelijk, want dit kunststof materiaal biedt een ongeëvenaard brede keuze aan dessins en decors. PVC vloeren zijn te vergelijken met vinyl maar het materiaal is iets zwaarder, dikker en sterker. De kwaliteit is inmiddels zo verbeterd dat een PVC vloer met het blote oog vaak nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. U kunt altijd onze showroom bezoeken voor een goede ervaring met PVC vloeren.

Overweegt u de aanschaf van een PVC vloer? Dit zijn de grootste voordelen van PVC vloeren op een rij:

De prijs-kwaliteitverhouding van PVC vloeren is uitstekend. Dat maakt een mooie nieuwe vloer haalbaar voor elk budget.
PVC is een duurzaam en slijtvast product. Uw PVC vloer heeft daardoor een lange levensduur.
Het onderhoud van PVC vergt nauwelijks tijd en moeite.
PVC vloeren zijn zeer geluidsdicht, in tegenstelling tot laminaat en hout (die vaak
‘klakkende’ geluiden voortbrengen).

PVC is zeer goed te combineren met vloerverwarming en geleid uitstekend.
PVC vloeren zijn gemaakt van dun materiaal, meestal slechts 2 of 2,5 mm dik. Hierdoor ontstaan tijdens het leggen geen problemen met de hoogte van deuren en drempels.
Voordat een PVC vloer gelegd gaat worden zal de vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Een PVC vloer kan ook gelegd worden over een bestaande tegelvloer, ook hiervoor geldt dat er eerst geëgaliseerd wordt over de tegelvloer. PVC werkt goed in combinatie met vloerverwarming.

De merken PVC die wij leveren zijn:

  • Lifestyle
  • Greenflor
  • Gerflor
  • Mflor
  • Moduleo
  • Beautifloor
  • Bodiax
  • Forbo
  • Quickstep

Category:

Date: