Instagram feed

+ 01145928421

Horren

Toelichting

Met een hordeur of horraam houdt u alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van insecten buitenhouden, voorkomen horren ook dat er viezigheid naar binnen waait. Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van uw huis! Wij helpen u om uw wensen tot uiting te laten komen. Wij bieden u daarom zoveel mogelijk verschillende type horren en hordeuren aan. Daarnaast kunt u keuzes maken welk type gaasdoek u wilt, welke kleur de hor moet zijn en of er unieke wensen zijn waaraan de hor of hordeur moet voldoen. Er zijn behoorlijk veel verschillende horren en hordeuren verkrijgbaar.

Inzethor:

Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen. De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. De inzethorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Het gaas gaat lang mee en de inzethorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam en het kozijn. De inzethor is voorzien van kunststof klemveertjes. Met deze klemveertjes sluit de hor naadloos in het kozijn. Hierdoor hoeft u niet te schroeven of te boren in uw houtwerk.

Plisséhor deur of raam:

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. De hordeur van plissé is een combinatie van gevouwen gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. De plissé hordeuren zijn zeer geschikt voor zowel binnen en buiten het huis.

Een plissé hordeur is de meest gebruikte type hordeur

Een plissé raamhor is een hor die u zelf eenvoudig kunt plaatsen. Deze horren passen in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. De horren zijn 100% maatwerk.

Hordeur schuifpui:

De meest gebruikte en beste oplossing voor een deur of een schuifpui is de plisséhordeur. De plissé hordeur systemen kunnen naar elkaar toe worden gebruikt in een situatie waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. De plisséhordeur kan ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel waarmee één grote deur gecreëerd wordt.

Rolhor raam:

De rolhor is de ideale oplossing voor ramen die openslaan of naar buiten draaien. Rolhorren zijn daarnaast een van de meest populaire keuzes voor het raam. De rolhor kan in zowel het kozijn als op het kozijn gemonteerd worden. Een rolhor is zeer eenvoudig te plaatsen, net zoals bij inklemhorren zijn er namelijk geen schroeven nodig en is boren overbodig. Rolhorren hebben het grote voordeel dat ze het hele jaar door kunnen blijven hangen. Zo kunt u kiezen uit een rolhor met gaasopsluiting of een rolhor zonder gaasopsluiting. Met een gaasopsluiting wordt het onmogelijk dat het gaas open waait of op een andere manier open komt te staan. Vervelende beesten en insecten komen er dus niet in!

Voorzethor:

De voorzethor is toepasbaar voor binnen en buiten. De voorzethor wordt “op het venster” gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De hor kan eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem. De voorzethor wordt met draainokken op het kozijn bevestigd. Een voorzethor is ook verkrijgbaar als plissé raamhor. Dit type voorzethor heeft als voordeel dat u heel eenvoudig het gaas gedeelte openschuift om bijvoorbeeld uw dekbed buiten te hangen!

Ons merk is:

  • Hr Design

Category:

Date: