Instagram feed

+ 01145928421

Toelichting

Deze gordijnen laten totaal geen licht door. Ideaal voor een slaapkamer als je graag wilt dat het volledig donker is.  De gordijnen worden niet extra gevoerd omdat deze stoffen al van zichzelf  een voering hebben. Ze worden daarom  veel toegepast  in ruimtes waar veel hinderlijk zonlicht de ruimte binnen komt. Wanneer u een donkere slaper bent adviseren wij dim-out gordijnen of  een combinatie van een dim out rolgordijn en een  gordijn is samen ook een hele goede oplossing. Als u voor dim out gordijnen in de woonkamer kiest houdt u er dan wel rekening mee dat de ruimte wat donkerder gaat worden. Er blijft altijd een gedeelte van het gordijn zichtbaar en dat gedeelte zal weinig licht doorlaten. Wanneer u last heeft van zonlicht op de t.v. zijn deze gordijnen ook een prima oplossing.

Semi dim-out:
Deze gordijnen laten licht door, maar niet zoveel als vitrages en inbetweens.  Deze gordijnen zijn wat dikker en zorgen voor de juiste sfeer in uw woonkamer. Deze gordijnen zijn ook goed te combineren met rolgordijnen of met plissé en Duettes. Heeft u behoefte aan wat meer licht in uw woonkamer maar toch niet te veel inkijk dan zijn semi dim-out een perfecte keuze.

Verduisterende gordijnen:
Verduisterende gordijnen worden uiteraard het meest toegepast in slaapkamers ter verduistering van de ruimte. Maar ook worden ze gebruikt in bijv. presentatieruimtes. Wanneer u graag een echt donkere ruimte wenst is het noodzakelijk om gordijnen met een verduisterende voering te kiezen. Bij deze gordijnen wordt er achter de stof een verduisterende voeringstof gebruikt.  Aan de voorzijde ziet u uiteraard de gordijnstof van uw keuze. Aan de binnenzijde ziet u de verduisterende stof.  Naast het grote voordeel dat er geen licht in de ruimte komt zorgen deze gordijnen ook voor een zeer  goede isolatie  en akoestiek. Ook stralen de gordijnen een luxe en exclusiviteit uit omdat de stof mooi vol is door de extra voering.

Onze merken zijn:

  • Copa
  • Headlam
  • Lifestyle

Category:

Date: